Nieuwe antenne voor betere bereikbaarheid Hall

0232149_Radio_mast_mobiel.jpg
.

HALL – Het dorp en buitengebied van Hall zijn binnenkort beter mobiel bereikbaar. In het najaar komt er een nieuwe antennemast.

De mobiele bereikbaarheid rondom Hall was niet optimaal. Bovendien zijn er nieuwe wettelijke eisen vanuit het Rijk om voldoende dekking en capaciteit te realiseren. Daarom is door Vodafone het initiatief genomen voor het realiseren van een nieuwe antennemast.
De mast komt op een perceel langs de Hallsedijk, waarvoor onlangs een omgevingsvergunning is verleend. Deze locatie is gekozen na overleg met de gemeente, dorpsraad Eerbeek-Hall, enkele omwonenden en eigenaren. Er wordt afstand gehouden van omliggende woonpercelen. De mast wordt geplaatst tegen een hoge bosrand en er worden maatregelen getroffen om de mast zo goed mogelijk in het landschap in te passen.

Naar verwachting wordt in het najaar gestart met de bouw van de mast. Dit zal ongeveer vier maanden duren. Hoewel de mast wordt gebouwd door Vodafone, kan deze ook door andere mobiele providers worden gebruikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.