Natuur beleven met Oerrrr

0232735_NAMO51982_Natuurbeleving_Zomer.jpg
. - Foto: Natuurmonumenten

Natuur beleven met Oerrrr

RHEDEN – Zondag 3 juli kunnen kinderen van 4 tot en met 8 jaar met de boswachter mee voor een natuurbelevingstocht over de Veluwezoom. Met opdrachten zoals het maken van een bosparfum, het zoeken naar kleuren en een wandeling in het bovenste bos maken ze van deze natuurbelevingstocht een bijzonder avontuur. Deze wandeling is een gezinsactiviteit. Ouders en kinderen kopen een kaartje. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom. De tocht duurt van 14.00 tot 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.