Lokaal genieten tijdens Eerbeekse Midzomermarkt

0232957_Midzomermarkt.JPG
.

EERBEEK – Zaterdag 25 juni werd voor de eerste keer de Eerbeekse Midzomermarkt gehouden op het terrein van de Korenmolen. Op de markt konden bezoekers genieten van lokale producten uit de directe omgeving. Aardbeienteler Johan van Riel was de bedenker van de markt en ging samen met met Henk Hendriks van Voedselbos Eerbeek en Erika Piga, Femke Slief en Nadja Haak op zoek naar lokale standhouders die hun producten aan de man wilden brengen op de markt. De zoektocht was geslaagd, want er was voor de bezoekers een grote verscheidenheid aan lokale producten verkrijgbaar, zoals brood, honing, jam en taart.

Foto: Han Uenk

1 REACTIE

  1. Goedenavond,
    Ik heb deze markt gemist en ben benieuwd wanneer er weer een is in Eerbeek.

    Met vriendelijke groet,
    Roelien Nalis, namens de coöperatie LandvanOns

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.