Kinderwandeling kasteel Rosendael

Kinderwandeling kasteel Rosendael

ROZENDAAL – De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen houden op zondag 26 juni speciaal voor de kinderen een leerzame en leuke wandeling rondom kasteel Rosendael. De boswachter vermaakt de kinderen met bijzonderheden in de natuur. Ze kunnen zich uitleven tijdens een aantal leuke en leerzame opdrachten. Ook voor de (groot)ouders is er genoeg te ontdekken tijdens deze zondagse wandeling. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.
De start is om 14.00 uur. Deelname kost 5 euro per persoon, kinderen van 4 tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro.

www.glk.nl/excursies

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.