Kind zwaargewond bij ongeluk in Angerlo

0232936_aanrijding_angerlo.jpeg
.

ANGERLO – Een kind is zondagavond zwaargewond geraakt bij een aanrijding op De Kellsche Vicarij in Angerlo. Even na 18.00 uur werden de hulpdiensten groots gealarmeerd. Meerdere ambulances en politiewagens kwamen ter plaatse. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen, deze landde in een weiland naast de Ganzepoelweg. Vervolgens is het slachtoffertje overgedragen in de heli en is het kind overgevlogen naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Hoe het ongeluk heeft kunnen plaatsvinden, is niet bekend. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Foto: Dennis van Bemmel/ Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.