IVN wandeling Hof te Dieren

IVN wandeling Hof te Dieren

DIEREN – Op maandag 4 juli houdt het IVN Oost -Veluwezoom een wandeling in het park Hof te Dieren. Het landgoed Hof te Dieren is lang in bezit geweest van de Oranje-Nassaus. Momenteel maakt het deel uit van de Stichting Twickel. In de 19e eeuw werd begonnen met de aanleg van het park in Engelse landschapsstijl; tot op de dag van vandaag is dit nog herkenbaar. Een aantal exotische bomen zoals sequoia, ceder en moseik is nu nog te bewonderen. De start van de wandeling is om 9.30 uur bij Parkeerplaats Wijngaard/Kwekerij Hof te Dieren. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

www.ivnoostveluwezoom.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.