IJsselsingel Rheden afgesloten voor vuurwerkbom

RHEDEN – De IJsselsingel en de parkeerplaats bij sporthal De Hangmat in Rheden waren zondagochtend 5 juni vanaf ongeveer 10.00 uur afgesloten omdat er een mogelijk explosief werd aangetroffen. Het voorwerp lat in een bult gras bij de parkeerplaats. De politie sloot de omgeving af en liet de Explosieve Opruimings Dienst (EOD) komen voor onderzoek. Het bleek dat het ging om een vuurwerkbom: een stuk vuurwerk met daaraan een fles met een onbekende vloeistof getaped. De bom is onschadelijk gemaakt en meegenomen. Wie hiervoor verantwoordelijk is, wordt verder door de politie onderzocht.

Foto: Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.