Historische wandeling in Spankeren

Historische wandeling in Spankeren

SPANKEREN – Op zondag 3 juli vindt de maandelijkse wandeling van de Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal plaats, deze keer in Spankeren. De wandeling begint om 13.00 uur bij restaurant De Luchte aan de Zutphensestraatweg, waar voldoende parkeerruimte aanwezig is. Gidsen Ton Elzebroek en Wim van den Beukel nemen wandelaars deze keer mee langs de zichtlijn van de Gelderse Toren. Onderweg wordt regelmatig stilgestaan om te vertellen over wat er zoal te zien is langs de te volgen route. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Voor leden is deelname gratis; niet-leden betalen 3 euro per persoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.