Drie bekeuringen bij alcoholcontrole Velp

0232386_Verkeerscontrole_Velp.jpg
. - Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

VELP – Bij een politiecontrole aan de Zutphensestraatweg in Velp heeft de politie vrijdagmiddag 17 juni drie personen op de bon geslingerd omdat zij teveel hadden gedronken. De controle startte rond 20.00 uur. Iedereen die Velp in wilde rijden, moest even stoppen voor een alcoholtest. In 45 minuten controleren zijn drie personen uit de rij gehaald die teveel alcohol op hadden. Tegen alle verdachten is proces-verbaal opgemaakt en Justitie zal beslissen wat er met de verdachten gaat gebeuren.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.