Chocoladeschaap voor Betty

0232794_Chocolade_schaap.JPG
.

RHEDEN – Tijdens het Bonte Schaap Festival in Rheden konden bezoekers bij het kraampje van Caliza Patisserie & Chocolaterie een poging doen het gewicht te raden van een groot chocoladeschaap. Camilla van Caliza heeft het schaap zelf gemaakt. Het is van chocolade en helemaal eetbaar. Veel bezoekers deden een poging het gewicht van het dier te raden, maar dat bleek nog niet zo makkelijk. Het schaap woog 5670 gram en Betty Willemsen uit Rheden zat daar met 15 gram verschil het dichtst bij. Donderdag 23 juni is het schaap overhandigd aan Betty. Ze kan gaan genieten van ruim 5,5 kilo chocolade.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.