Brummen geniet van The Armed Man

0232964_DSC4587.JPG
. - Han Uenk

BRUMMEN – De uitvoering van The Armed Man stond eigenlijk al in 2020 op de planning, maar kon afgelopen weekend dan eindelijk op het podium worden gebracht. Uit het hele land kwamen belangstellenden naar de Pancratiuskerk in Brummen om te genieten van deze mis voor de vrede. De kerk was zowel zaterdag 25 als zondag 26 juni volledig uitverkocht. The Armed Man werd uitgevoerd door Projectkoor Brummen, begeleid door het Harmonie Orkest Brummen. Solisten waren Neeltje van Doore en Eddy Braam. Het stuk is ingestudeerd onder leiding van Tatyana Larina en gedirigeerd door Romano Mediati. “Het werden twee gedenkwaardige concerten met een grote emotionele waarde”, meldt de organisatie vanuit de Culturele Stichting Brummen. “Het groepje studenten uit Utrecht, de jongelui uit Zwolle, ze mengden zich moeiteloos met het oudere publiek en toonden na afloop hetzelfde enthousiasme en dezelfde emoties.”

Foto: Han Uenk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.