Bloembakken weer op het Marktplein

0232447_DSC0_06283_Bloembakken-02683.jpg
.

BRUMMEN – Op donderdag 2 juni heeft een aantal leden van de werkgroep Groen van de Dorpsraad Brummen de bloembakken weer geplaatst op het Marktplein in Brummen. Dit jaar hebben ze gekozen te bakken te vullen met een mix van vaste planten en fleurige eenjarige bloemen. De bakken blijven in principe het hele jaar staan, omdat daarmee het Marktplein het hele jaar van een mooie aanblik verzekerd zal zijn. Tegen het einde van de herfst wordt bekeken welk eenjarig spul vervangen moet worden door wintervaste planten.
Een aantal maanden geleden is de Dorpsraad benaderd door restaurant ‘t Kromhout om gelijktijdig met de bakken op het Marktplein ook hun terras op te fleuren met bloembakken. Uiteraard is dit verzoek gehonoreerd en is een vijftal bakken voorzien van dezelfde mix van bloemen en planten, die ook geplant zijn in de bakken op het Marktplein. Daarmee heeft ook het terras van ’t Kromhout in de, door henzelf gekozen fleurige bakken, een fraaie uitstraling gekregen.
Ook dit jaar hebben bijna alle vrijwilligers van voorgaande jaren zich bereid getoond om de bakken wekelijks van water te voorzien. Het vullen van de bakken is ook dit jaar verzorgd door hovenier Arno Kroes uit Vaassen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.