Auto frontaal tegen lantaarnpaal

0232550_Frontaal_op_lantaarnpaal_eerbeek.jpg
. - Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

EERBEEK – Maandag 20 juni even voor middernacht heeft er eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Stuyvenburchstraat in Eerbeek. De auto was frontaal op een lantaarnpaal gebotst. De politie liet weten er vanuit te gaan dat de bestuurder werd verblind door een tegenligger toen deze verderop over een drempel reed. Toen het ongeval gebeurde, zaten er twee personen in het voertuig. Beiden liepen lichte verwondingen op, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De auto was total loss en afgesleept door een bergingsbedrijf.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.