Wandel Challenge van start in Doesburg

0225797_Wandelchallenge_Doesburg.jpg
.

Wandel Challenge van start in Doesburg

DOESBURG – PlusFit en Doesburg Beweegt doen mee aan de Nationale Diabetes Challenge. Vanaf woensdag 11 mei gaat een groep deelnemers wekelijks wandelen in de buurt en iedereen kan meedoen.
De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Ongeveer 20 weken lang wandelen de deelnemers onder leiding van een deskundige wandelcoach van PlusFit naar een betere gezondheid. In Doesburg heet het programma sinds een aantal jaar Wandel Challenge, omdat wandelen voor iedereen gezond is: mensen met diabetes, COPD, overgewicht of eenzaamheid.
De eerste wandeling start op woensdag 11 mei om 19.00 uur vanaf de Wilgenstraat 4 in Doesburg. Er wordt rekening gehouden met het wandelniveau van de deelnemers en het is dan ook niet erg als zij nog niet zo ver kunnen lopen. Wie wekelijks meeloopt, gaat vanzelf vooruit. De Wandel Challenge wordt op zaterdag 24 september feestelijk afgesloten.
Wie mee wil wandelen, kan zich inschrijven via www.nationalediabeteschallenge/doesburg. De eigen bijdrage is eenmalig 5 euro. Meer informatie is verkrijgbaar via info@plus-fit.nl of j.pelkman@plus-fit.nl.