Vergeten pannetje zorgt voor rook op Kraakselaan

0228532_Brandje_en_ongeval_Kraakselaan.JPG
. - Hanny ten Dolle

DOESBURG – Donderdag 5 mei werd de brandweer van Doesburg opgeroepen voor een woningbrand op de Kraakselaan. Ter plaatse bleek het gelukkig mee te vallen en was de oorzaak een vergeten pannetje op het vuur nadat de bewoner was weggegaan. Het pannetje is drooggekookt en dit veroorzaakte veel rook. De brandweer heeft de voordeur opengebroken en het pannetje van het vuur gehaald. Hierna is de woning met een ventilator ontdaan van de rook.
Tegelijkertijd vond er 10 meter verderop een ongeval plaats. Een paar fietsers raakten elkaar en kwamen ten val. Ook dit liep gelukkig redelijk goed af, de gewonden zijn door het ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Foto: Hanny ten Dolle