Tegoedbon voor jonge mantelzorgers

Tegoedbon voor jonge mantelzorgers

GEM. BRUMMEN – Mantelzorgers van 24 jaar of jonger uit de gemeente Brummen krijgen van SWB een Primera-bon. Deze is bedoeld voor jongeren die extra zorgen hebben om iemand uit de familie of zelf aandacht en zorg tekortkomen doordat er in de directe omgeving iemand is met een chronische ziekte, beperking, psychische kwetsbaarheid en/of verslaving heeft? Deze jonge mantelzorgers kunnen zich aanmelden via een e-mail naar k.vanaalst@welzijnbrummen.nl, met daarin naam, geboortedatum en adres. SWB stuurt een mail terug met een bevestiging. In De Week van de Jonge Mantelzorger, van 1 tot en met 7 juni, worden de bonnen opgestuurd. Wie vragen heeft, kan deze ook naar dit adres mailen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.