Sacrale dans bij Vrijzinnigen

Sacrale dans bij Vrijzinnigen

BRUMMEN – Zondag 29 mei staat bij de Vrijzinnigen IJsselstreek in Brummen sacrale dans centraal. Dit is een meditatieve vorm, waarbij lichaam en ziel met elkaar in harmonie worden gebracht. Het is een weg tot zelfkennis en bewustwording. Er wordt gedanst op klassieke, religieuze, folklore en eigentijdse muziek. De betrekkelijk eenvoudige en vaak oeroude danspatronen bieden een afwisseling van inkeer en ontmoeting en van verstilling en uitbundigheid. De symboliek van cirkel, kruis en spiraal liggen aan de basis. Er wordt gedanst onder leiding van Geertje Hozee-Jansma. De bijeenkomst begint om 10.00 uur aan de D.A. van Vuurenstraat 10 in Brummen. Gasten betalen 10 euro voor deelname.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.