Ruim 1000 euro voor KiKa

0228629_Roel_Bakker_bij_Jumbo.jpg
.

EERBEEK – Zaterdag 7 mei heeft Roel Bakker uit Eerbeek bij de Jumbo in zijn woonplaats op de fietstrainer gezeten. Doel was om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.

Roel doet in juni mee met Giro di KiKa in Italië. Samen met zijn fietsmaatje uit Apeldoorn stapt hij dan op de racefiets. In vijf dagen leggen zij 16.000 hoogtemeters af in de Dolomieten. Het doel is natuurlijk zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa en dat was dan ook de reden dat Roel zich zaterdag in het zweet werkte bij de Jumbo. De actie werd een groot succes en leverde maar liefst 1003,20 euro op. “Ik wil iedereen die heeft gedoneerd en me een hart onder de riem heeft gestoken, bedanken. Uiteraard ook namens Kika. En ik ga er straks in juni hard mijn best voor doen om het tot een succes te maken. Ook hier is opgeven geen optie!”, aldus Roel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.