Op zoek naar de Schotse hooglanders

0229868_Natuurmonumenten-Stijn-van-Wezep-NAMO107506.jpg
. - Natuurmonumenten

Op zoek naar de Schotse hooglanders

DE STEEG – Zondag 29 mei houdt Natuurmonumenten een wandeling over de Veluwezoom die in het teken staat de Schotse hooglandrunderen. Er wordt een flinke wandeling gemaakt in de omgeving van de Carolinahoeve en door de Onzalige bossen. De kans is groot dat de wandelaars de imposante dieren ook tegenkomen. Een gids vertelt alles over de dieren. De excursie start vanaf de Carolinahoeve om 11.00 uur. Parkeren kan op de parkeerplaats Lappendeken in de Steeg. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

Foto: Natuurmonumenten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.