Oosterhuuzens Dialectkoor bij de Vroolijke Frans

0229696_Accordeon.jpg
.

Oosterhuuzens Dialectkoor bij de Vroolijke Frans

BRUMMEN – Op zondag 29 mei geeft het Oosterhuuzens Dialectkoor een koffieconcert bij de muziektent voor de Vroolijke Frans in Brummen (Broek). Het buitenoptreden begint om 11.00 uur en de entree is gratis.
Het Oosterhuuzens Dialectkoor zingt populaire Nederlandse of buitenlandse liedjes die zijn ‘vertaald’ of bewerkt in het Oost-Veluws dialect. In Nederland zijn maar een paar koren die uitsluitend in het dialect zingen en in dat opzicht is het koor uniek te noemen. Het Oosterhuuzens Dialectkoor zingt onder leiding van Theo Uijttenboogaart. Drie accordeonisten en een slagwerker zorgen voor de muzikale begeleiding.
Het koor bestaat uit 65 leden en heeft inmiddels een repertoire van ruim honderd liedjes, waarvan de tekst meestal door eigen leden is gemaakt of bewerkt.
Kenmerkend voor het koor is het grote enthousiasme waarmee de liedjes bij een optreden ten gehore worden gebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.