Mannenkoren luiden samen het voorjaar in

0228220_Christa_Heine_Fotografie_-_Dierens_Mannenkoor-04.jpg
. - Christa Heine Fotografie

DIEREN / DOESBURG – Het Dierens Mannenkoor en het Koninklijk Doesborgh’s Mannenkoor geven samen een voorjaarsconcert. Dit doen zij op zaterdag 21 mei in Dieren en op zondag 22 mei in Doesburg.

In november besloten de beide besturen na een gezamenlijke repetitie de handen ineen te slaan. Zodra het weer kon werden de repetities gestart om samen een voorjaarsconcert te kunnen geven. Op maandagavond werd in Dieren gezongen onder leiding van dirigent Ronald Brons en op de woensdagavond stond Esther Pelgrom in Doesburg op de bok.
De mannenkoren worden aangevuld door het duo Door Haar, dat wordt gevormd door pianiste Ingrid de Vries en fluitiste/zangeres Esther Pelgrom. Dit optreden zorgt voor een prachtige aanvulling aan het sonore stemgeluid van het mannenkoor.

Het concert in Dieren vindt plaats op zaterdag 21 mei om 20.00 uur in de Ontmoetingskerk. In Doesburg wordt gezongen op zondagmiddag in de Gasthuiskerk. Aanvang is 15.00 uur. Kaarten kosten 15 euro. In Dieren zijn kaarten, behalve aan de zaal, verkrijgbaar op maandagavond aan de Ontmoetingskerk, bij The Readshop en Primera en telefonisch bij Cees Noordam, tel. 0313-415600. In Doesburg zijn kaarten verkrijgbaar aan de zaal en via www.podiumdoesburg.nl.

Foto: Het Dierens Mannenkoor – Christa Heine Fotografie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.