Knooppunt Velperbroek komend weekend afgesloten

0228171_Velperbroek.jpg
.

VELP – Knooppunt Velperbroek is komend weekend afgesloten, net als alle op- en afritten. Het knooppunt wordt voorzien van nieuw asfalt. Verkeer moet rekening houden met hinder, omleidingen en een extra reistijd van meer dan 30 minuten.

Rijkswaterstaat vervangt het asfalt op het knooppunt Velperbroek en alle op- en afritten. Daarnaast worden de verkeerslussen in de weg vervangen, evenals de paaltjes die het verkeer scheiden op de aansluiting vanaf de N325 richting de A12 (naar Westervoort/Duiven). De provincie Gelderland voert tijdens de afsluiting onderhoudswerkzaamheden uit aan de vangrail van de N348.

Afsluiting

Knooppunt Velperbroek is volledig afgesloten van vrijdagavond 13 mei 22.00 uur tot maandagochtend 16 mei 5.00 uur. Dit geldt ook voor alle op- en afritten. Het verkeer wordt omgeleid, de extra reistijd bedraagt circa 30 minuten. De omleidingsroutes staan met borden langs en boven de weg aangegeven. Naar verwachting zal de verbindingsweg van de A325 naar de A12 in de richting van Westervoort/Duiven op zaterdag 14 mei in de loop van de dag opengesteld kunnen worden.

www.rwsverkeersinfo.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.