Jubileumlogo 450 jaar Rheden onthuld

0229106_logo_onthuld.JPG
.

DE STEEG – Op woensdag 11 mei hebben Marijn Swarte (cultuurbedrijf RIQQ), Peter Oversteegen (Veluwe Actief), Willem Kleijn en Hilde Brekelmans (Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal)en Henk-Paul Hegeman (Astrum College) samen met burgemeester Carol van Eert en wethouder Marc Budel het jubileumlogo 450 jaar Rheden onthuld.Volgend jaar bestaat de gemeente Rheden in de huidige vorm 450 jaar. Eind vorig jaar zijn er al een aantal werkgroepen gestart om na te denken over feestelijke activiteiten met als thema’s sport en spel, de fiets, cultuur en verbinding, verleden-heden-toekomst en communicatie.
Ook zijn er plannen voor één groot overkoepelend feest.
Studenten van het Astrum College Media & ICT zijn gevraagd om zich te laten inspireren door dit jubileum. Naar aanleiding van hun input is dit jubileumlogo ontwikkeld. Het logo is afgeleid van het gemeentelogo, aangevuld met 450 jaar. Daarnaast laten de slingers zien dat het feest is en de verschillende kleuren geven aan dat iedereen mee mag en kan doen; inclusief feestjaar voor iedere inwoner van de gemeente Rheden.
De jubileumactiviteiten lopen van begin april tot en met 17 oktober 2023. Dit is de officiële verjaardag van de gemeente.

Foto: Cynthia Vos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.