Heerlijk gewandeld tijdens Avondvierdaagse

0229840_DSC3801.JPG
. - Han Uenk

DIEREN – Wat was het heerlijk om weer met zijn allen op pad te mogen voor de Dierense Avondvierdaagse. Individuele lopers, maar vooral natuurlijk de schoolklassen stonden te trappelen om weer hun kilometers te mogen maken door de mooie omgeving van Dieren. Zo was er een rondje door Spankeren, maar ging de route natuurlijk ook door de mooie bossen van de Veluwezoom. De Vierdaagse is een evenement voor en door het hele dorp. De scholen doen mee, tientallen vrijwilligers zorgen dat alles op rolletjes loopt en sponsoren maken het hele festijn mogelijk. Muziekverenigingen zorgen traditioneel voor een feestelijke muzikale noot, dit jaar waren dat MDVS Doesburg, Excelsior Ellecom – De Steeg en Wilhelmina Spankeren. En doordat het weer ook nog eens meezat, was het weer een fantastische vierdaagse.

Foto: Han Uenk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.