Feestelijke intocht in Rheden

0229841_DSC3809.JPG
. - Han Uenk

RHEDEN – Het was even spannend of de buien en onweer geen roet in het eten zouden gooien bij de intocht van de Rhedense Avondvierdaagse. Maar gelukkig was de storm ’s middags al overgewaaid en kon het feest ’s avonds gewoon doorgaan. Met vrolijke muziek en veel publiek trokken de wandelaars door de Groenestraat. Zo ook vriendinnen Elin, Nova, Julia en Linouk. Ze hebben vier dagen kunnen genieten van de mooiste wandelroutes door de omgeving van Rheden. Speciaal voor ouderen en anderen die geen lange tocht aankonden, was er een korte route uitgezet van 2,5 kilometer. Zo kan echt iedereen meedoen aan de Rhedense Vierdaagse. De grote groep vrijwilligers en sponsoren hebben zich weer ingezet voor een mooie wandeleditie, waarbij iedereen ervan genoot om na een paar jaar weer echt samen op pad te kunnen.

Foto: Han Uenk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.