Clubkampioenschappen badmintonclub ’t Pluumpje Eerbeek

0228427_BC_t_Pluumpje_-_Clubkampioenschappen_22.jpg
.

EERBEEK – De leden van badmintonclub ’t Pluumpje in Eerbeek hebben onlangs in sporthal De Bhoele de clubkampioenschappen gespeeld. Er was zoveel animo, dat er zowel onder de competitiespelers als de recreanten/junioren werd gestreden in vrijwel alle disciplines.

Voor de competitiespelers stonden de herendubbel, damesdubbel, herenenkel, damesenkel en gemengd dubbel op het programma. Bij de herendubbel zijn Sander Arends en Dylan van Ginkel geëindigd op de eerste plaats, Martijn Nusselder en Raymond Rensen werden tweede. Bij de damesdubbel eindigden Marjolein Boesveld en Linde Wils als eerste. Silke Wils en Marieke Rijkaart werden tweede. Sander Arends mag zich dit jaar clubkampioen bij de heren noemen. Hij eindigde ongeslagen op de eerste plaats bij de herenenkel, Martijn Nusselder op de 2e plaats. Linde Wils mag zich dit jaar clubkampioen bij de dames van BC ’t Pluumpje noemen. Zij eindigde ongeslagen op de eerste plaats bij de damesenkel. Silke Wils werd hier tweede. Bij de gemengd dubbel zijn Sander Arends en Marjolein Boesveld geëindigd op de eerste plaats, voor Dylan van Ginkel en Linde Wils.

Voor de recreanten/junioren werden de herendubbel, enkel (heren en dames) en gemengd dubbel gespeeld. Bij de herendubbel zijn Rino Kalker en Thomas Moes geëindigd op de eerste plaats. Rob Barmentlo en Jotien Falkena (dame) werden tweede. Bij de enkel is Jotien Falkena geëindigd op de eerste plaats en Thomas Moes op de tweede plaats. Bij de gemengd dubbel werden Rico Linders en Jotien Falkena eerste en behaalden Thomas Moes en Simone Hissink de tweede plaats.

Voor de winnaars en runner-ups waren er wisselbekers, medailles en prijzen gesponsord door MAMS Coffee & More. Het was een zeer geslaagde dag vol badminton, prijzen en gezelligheid, die bij de meeste deelnemers tot een paar dagen spierpijn heeft geleid. Toch stonden (bijna) alle deelnemers de dinsdag daarna gewoon weer fris en fruitig in de sporthal te badmintonnen tijdens de reguliere speelavond van BC ’t Pluumpje.

www.bctpluumpje.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.