Beweegloket in gemeente Brummen

0228201_Badminton.jpg
.

Beweegloket in gemeente Brummen

BRUMMEN – Sportkompas heeft sinds begin dit jaar een beweegloket. Hier kunnen inwoners van de gemeente Brummen terecht met al hun vragen over sport en bewegen. Bijvoorbeeld als ze hulp nodig hebben bij het zoeken van een nieuwe sport, op zoek zijn naar een sportmaatje of vragen hebben over een sporthulpmiddel of een regeling met betrekking tot het minimabeleid.
Het beweegloket is een gratis voorziening voor inwoners van Brummen. Een afspraak, het advies en de hulp vanuit het beweegloket kost niets. Ook verengingen en andere sportaanbieders kunnen bij het beweegloket terecht met specifieke vragen over sport.
Het beweegloket houdt iedere eerste donderdag van de maand van 13.00 tot 15.00 uur een inloopspreekuur bij zwembad Rhienderoord in Brummen. Een gesprek op een ander moment is mogelijk in overleg.

www.stichtingsportkompas.nl