WIK-trainer Marvin is Coach van het Jaar

0225276_WIK_Coach.jpeg
.

RHEDEN – Marvin de la Croes, judoleraar van WIK Rheden, is op Nationale Budodag uitgeroepen tot Coach van het Jaar 2021. Hij werd door stemmen verkozen en de reacties daarbij waren duidelijk. “Hij is enthousiast, entertainer voor de jongste jeugd en G-judo, altijd vriendelijk en goedlachs. Hij snapt het spelletje en kan wedstrijdjudoka’s op technisch, tactisch en mentaal vlak echt stappen verder brengen. Hij verdient de waardering. Daarnaast is hij zich nu ook nog aan het ontwikkelen als scheidsrechter. Hulde voor onze eerste wereldkampioen junioren bij de heren!” Een ander schreef: “Marvin heeft echt oog voor wat er gebeurt met de kinderen. Hij ziet veranderingen en merkt die op aan ouders. Hij laat onze dochter zichtbaar groeien en weet precies waar zij aanmoediging, steun of een strenge blik nodig heeft. De perfecte coach voor onze dochter.” Eén van zijn leerlingen schreef: “Hij heeft mij zoveel geleerd in coronatijd, dat ik nu zelfs voor wedstrijden wil gaan kijken. Hij legt op een fijne manier uit hoe alles moet. Dat maakt hem een fijne trainer en coach.”
Wie ook les wil van Marvin, kan zich voor een proefles aanmelden via secretariaat.wikrheden@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.