Wie maakt de lekkerste mosterdsoep?

0225418_Mosterdsoep.JPG
.

DOESBURG – Na een aantal jaren te zijn weg geweest is de wedstrijd Doesburgse Mosterdsoep weer terug in een nieuw jasje. Woensdag 30 maart zat er in de Gasthuiskerk een team van experts klaar om de mosterdsoepen van verschillende Doesburgse restaurants te proeven en te beoordelen.
Om de beurt maakten de kandidaten in de grote zaal van de kerk hun mosterdsoep op zoals het in hun restaurant geserveerd wordt. Hierna werden de glaasjes voor de jury gevuld. De jury, gezeten in de kleinere zaal, wist dus niet van wie of welk restaurant de betreffende soep kwam. Er werd dus blind gekeurd en geproefd.
Aan de opmerkingen van de juryleden te horen, wordt het nog een hele klus om tot een uitslag te komen. Er waren veel lekkere soepen, zowel met vlees en vis als vegetarisch. Over een paar weken wordt de uitslag bekendgemaakt. Tot zolang blijft het spannend voor de deelnemers.

Foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.