Wandelen vanuit het Duynhuis

0225770_wandelschoen.jpg
.

Wandelen vanuit het Duynhuis

DIEREN – De wandelclub vanaf het Duynhuis in Dieren is weer gestart. Elke dinsdagmorgen gaan er twee groepen van start, die elk op hun eigen tempo een ommetje maken onder begeleiding van een vrijwillige sportleraar vanuit Sportbedrijf Rheden.
Vanaf 9.45 uur heeft gastvrouw Sandra de koffie klaarstaan in de Achterkamer van het Duynhuis. Om 10.00 uur gaat de eerste wandelgroep van start. Deze is bedoeld voor mensen die niet te ver en niet te snel willen wandelen. Er wordt hooguit een half uurtje gewandeld. Om 10.30 zijn de mensen aan de beurt die wat sneller en wat verder willen wandelen. Zij wandelen ongeveer een uur en doen dit in een stevig tempo. Ondertussen wordt er ook gezellig gepraat.
Er is nog voldoende ruimte om mee te wandelen. Mensen die op zoek zijn naar een gezellige, laagdrempelige wandelclub zijn welkom. Voor en na het wandelen is er tijd en ruimte voor koffie of thee en een gezellig praatje. Aanmelden is niet nodig. Wie mee wil lopen, kan voor aanvangstijd van de betreffende groep binnenlopen bij het Duynhuis aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 63 te Dieren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.