Walking Football bij vv Dieren

0225782_Voetbal2.jpg
.

Walking Football bij vv Dieren

DIEREN – 55-Plussers die nog lekker actief bezig willen zijn, kunnen vanaf vrijdag 22 april bij vv Dieren meedoen met Walking Football. Die dag is om 15.00 uur de officiële aftrap. Eerst is er een korte uitleg in de kantine van de club op het Nieuwland. Om 15.30 uur start de training, onder leiding van trainer/begeleider Wilmar van Scharrenburg. Aanmelden voor de kick-off is gewenst en kan via walkingfootball@vvdieren.nl of bij Wilmar via tel. 06-44042524.
Walking Football draait om bewegen, meedoen en ontmoeten. De trainingen zijn welke vrijdag van 15.00 tot 16.00 uur. Er wordt zes tegen zes gespeeld, zonder keepers, op een klein veld. Er wordt niet gerend en buitenspel bestaat niet. De training start met een warming up, waarna een wedstrijdje wordt gespeeld. Na afloop is er een ‘derde helft’. Walking Football is geschikt voor zowel dames als heren. Belangstellenden kunnen vrijblijvend een paar keer gratis meetrainen. Lidmaatschap van vv Dieren is niet nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.