Veluwezoom wandeltocht

0226044_wandelschoen.jpg
.

Veluwezoom wandeltocht

BRUMMEN – Maandag 18 april houdt Wandelsportvereniging Brummen haar 41ste Veluwezoom wandeltocht. De routes zijn gewijzigd en hebben nieuwe afstanden gekregen. Dit jaar zijn de afstanden 6,5 km, 12,5 km, 17,5 km, 22,5 km, 30 en 40 km te lopen. Ook de startlocatie van de de tocht is anders. Alle afstanden vertrekken vanaf 8.00 uur vanaf de Kynologenclub Brummen aan de L.R. Beynenlaan. Het startbureau sluit om 17.00 uur.
Inschrijving kost voor leden van de wandelbond 3,50 euro en voor niet-leden 4,50 euro. Kinderen tot 18 jaar die lid zijn van de wandelbond lopen gratis en niet-leden betalen 1 euro. Voetbalvereniging SHE uit Hall verzorgt dit jaar de rustpost in Hall. De lange afstanden gaan van Brummen richting Laag-Soeren, daarna Loenen en vervolgens via Hall terug naar Brummen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.