Velpse goudsmeden komen in actie voor vluchtelingen uit Oekraïne

0225335_Hans_Aalbers__Femke_Coenders_en_Emiel_de_Sévrèn_Jacquet.jpg
.

VELP – Een van de goudsmeden van Juweliershuis Aalbers uit Velp nam onlangs het initiatief om hulpgoederen in te zamelen voor de vluchtelingen uit Oekraïne. Al snel ontstond op het atelier het idee om ook een sieraad te maken waarvan de opbrengst ten gunste zou komen aan hen die het nu zo hard nodig hebben.
De goudsmeden ontwierpen een gouden hanger, die twee werelddelen symboliseert die met elkaar zijn verbonden. De twee ringen zijn bezet met twaalf gele en twaalf blauwe saffieren, de landskleuren van Oekraïne. Op de plek waar de ringen samenkomen, zijn twee briljanten geplaatst, die staan voor vrede, liefde, houvast, steun of hoop. De 14-karaat gouden hanger kost 1.295 euro waarvan een bedrag van 555 euro evenredig wordt verdeeld over Giro 555 en de HFN foundation.
Emiel Sévrèn Jaquet, honorair consul van Oekraïne en voorzitter van de HFN Foundation, bedankte Juweliershuis Aalbers tijdens de opnames van Business Class voor de hanger en het initiatief om deze belangeloos te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.