Veel belangstelling voor zadenverkoop IVN

0226275_ivnzaden.JPG
.

RHEDEN – Van klaproos tot korenbloem en van cichorei tot koningskaars. Bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten van Rheden waren zondag 10 april allerlei soorten zaden te vinden. Tijdens de jaarlijkse zadenverkoopdag in de IVN-tuin konden bezoekers een ruime keuze maken uit zaden die in de tuin verzameld zijn. Sommige soorten die verkocht werden, zijn in de Nederlandse natuur zeldzaam en staan daarom op de Rode Lijst. De gedroogde en verpakte zaadjes werden desgewenst met zaaiadvies verkocht. Voor de vele bezoekers een mooie kans om de tuin te verrijken met zelf gezaaide planten.

Foto: Han Uenk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.