Uitslag kruisjassen vv Oeken

0224752_Klaverjassen_-_Sabine_van_Erp_via_Pixabay.jpg
.

Uitslag kruisjassen vv Oeken

OEKEN – Woensdag 13 april is er weer een kruisjasavond bij vv Oeken, dit keer is dat de eierkaart-editie. Deze begint om 19.30 uur. Door ziekte een ietwat uitgedund deelnemersveld werd de vierde avond van het seizoen er één zonder veel spektakel. Cor Wilbrink werd met zijn inmiddels vaste invaller Henk van ’t Ende eerste. Zij werden op de voet gevolgd door Henk Janszen en Jan Hagens. Net als de vorige keer kwamen de heren Ben Bleumink en Roy ten Broeke in de laatste ronde tekort om zich te mengen om de strijd voor goud en zilver. Zij moesten genoegen nemen met de bronzen medaille. Jan Jacobs en Henk Bruntink konden zich helemaal niet mengen in de strijd om het eremetaal en werden laatste.

Henk Bruntink, tel. 06-20285312
hjbruntink@hotmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.