Sterrit in Drempt

Sterrit in Drempt

DREMPT – Op zaterdag 23 april houdt ’t Hessenhuus in Drempt, in samenwerking met biljartvereniging ’t Hessenhuus, voor het vijfde achtereenvolgende jaar een sterrit. Vanaf 18.00 uur start de rit bij multifunctionele accommodatie ’t Hessenhuus aan de Zomerweg 19A in Drempt. Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro per auto. Voorinschrijving is mogelijk door een e-mail te sturen naar communicatie@hessenhuus.nl. Op de dag zelf is inschrijving mogelijk van 17.00 uur tot 18.30 uur. De volgorde van inschrijven is bepalend voor het startnummer. Een zaklamp meenemen als hulpmiddel wordt sterk aangeraden.
Voorafgaand aan deze autopuzzeltocht is er voor alle deelnemers gratis koffie en thee. Na afloop kan men met de andere deelnemers napraten over de route, de vragen en natuurlijk de instinkers. Voor de beste teams zijn er dankzij een aantal lokale sponsors mooie prijzen te verdienen. Het winnende team ontvangt bovendien een wisselbeker.

www.hessenhuus.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.