Schilderijen bij Strijland

0225394_palette-knife-g2c3f884441920.jpg
.

Schilderijen bij Strijland

RHEDEN – Drie kunstschilders uit Dieren exposeren hun werk bij Pannekoekhuis Strijland in Rheden. Rietje Heeling schildert omdat ze het niet laten kan. Ze wordt geïnspireerd door kleur en vorm. Ze werkt graag met acryl en olieverf. Janny Bingers schildert het liefst abstract. Ze experimenteert graag met ondergronden om meer structuur in haar schilderijen te brengen. Ze gaat op zoek naar een balans tussen structuur en (vaak felle) kleuren. Hannie Nagel heeft een brede belangstelling en voegt graag iets persoonlijks toe aan haar schilderijen. Ze werkt met acryl en aquarel op verschillende ondergronden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.