Paaswake rond replica van het passionkruis in Beekbergen

0226284_Beekbergen.JPG
.

BEEKBERGEN – Vrijdag 8 april werd naast de kerk in Beekbergen een paaswake gehouden rond een replica van het passionkruis. De wake was een laagdrempelig moment van bezinning en ontmoeting rond het bekende, witte kruis. Aanwezigen konden een kaarsje branden, een kaartje schrijven voor iemand die bemoediging nodig heeft of in gesprek gaan over een aantal vragen rond het thema ‘Alles komt goed?!’ Later die avond verzorgde zangeres Talitha Nawijn een concert in de dorpskerk met hetzelfde thema. De wake en het concert waren onderdeel van de landelijke The Passion 40daagse, die in aanloop naar de landelijke Passion op Witte Donderdag, donderdag 14 april gehouden wordt.

Foto: Han Uenk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.