Paasvuur in Laag-Soeren

0225505_Vuur.jpg
.

Paasvuur in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Nadat droogte en de verschillende lockdowns de laatste jaren voor een onbedoelde onderbreking zorgden, wordt het traditionele Paasvuur in Laag-Soeren dit jaar in ere hersteld. Soerens Belang heeft de benodigde toestemming verkregen en werkt op dit moment hard aan de voorbereidingen.
Als een weercode en/of droogte niet alsnog voor afgelasting zorgen, wordt de stapel snoeihout op paaszaterdagavond 16 april om 20.00 uur aangestoken op het bekende terrein aan de Badhuislaan. Natuurlijk onder begeleiding van de klanken van Sempre Crescendo. Bij doorgaan is het op zaterdagmorgen 16 april ook voor particulieren mogelijk snoeihout met een maximum dikte van 15 cm op het terrein aan te leveren tussen 9.00 en 11.30 uur. Als gebruikelijk zal daarbij een vrijwillige bijdrage worden gevraagd als bijdrage in de kosten van afvoer van de restanten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.