Paasvuur in Laag-Soeren

0226094_easter-fire-g33f65d4121920.jpg
.

Paasvuur in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Niets lijkt het paasvuur in Laag-Soeren meer in de weg te staan. Zaterdagmorgen 16 april kunnen particulieren tussen 9.00 en 11.30 uur snoeihout inleveren aan de Badhuislaan. Het snoeihout mag een maximale dikte hebben van 15 centimeter. Stronken en ander gerooid hout wordt geweigerd. In de loop van de zaterdagmorgen wordt de brandstapel opgebouwd, waarna om 20.00 uur de vlam ontstoken wordt. Ook Sempre Crescendo is aanwezig.
Aan de brengers van snoeihout wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd om de restanten van het paasvuur af te voeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.