Paasvuur in Klarenbeek

0226162_easter-fire-g33f65d4121920.jpg
.

Paasvuur in Klarenbeek

KLARENBEEK – Oranjevereniging Klarenbeek ontsteekt op Eerste Paasdag, zondag 17 april, om 20.00 uur weer een paasvuur in Klarenbeek. Het paasvuur wordt gehouden op de vertrouwde plek in een weiland aan de Koperdijk (aan de zijde van de Vorstersweg).
Voor het paasvuur is veel materiaal nodig. De aanrijroute is vanaf de Vorstersweg. Er is dit jaar, in tegenstelling tot voorgaande jaren, dus maar één inzameldag. Vanwege aangescherpte regelgeving en de verscherpte controle op naleving hiervan, worden alle vrachten bij de inzameling gecontroleerd. Alleen particulieren kunnen kleine vrachten hout brengen. Alleen snoeihout wordt aangenomen, dus geen dikke boomstammen, stobben en ander afval. Vrachten die niet aan deze eisen voldoen, worden geweigerd. Oranjevereniging Klarenbeek kan worden gesteund bij het organiseren van dit evenement door een vrijwillige bijdrage in de fooienpot achter te laten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.