Paasvuur in Hummelo

0226071_Paasvuur_Hummelo.jpg
.

Paasvuur in Hummelo

HUMMELO – Het traditionele paasvuur in Hummelo wordt op zondag 17 april, Eerste Paasdag wederom verzorgd ontstoken door Rijvereniging Hummelo. Tijdens het paasvuur kunnen bezoekers genieten van een drankje, de beroemde verse wafels en muziek. Het paasvuur vindt plaats aan de Laarstraat/Broekstraat/Zelhemseweg in Hummelo en is vanaf 19.30 uur geopend. De entree is gratis, het vuur wordt om 20.30 uur aangestoken.
Snoeihout kan nog worden gebracht op zaterdag 16 april van 9.00 tot 16.00 uur. Alleen snoeihout en takken met een maximale doorsnede van 10 centimeter. Geen bedrijfsafvalstoffen, wortels en stronken van bomen en struiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.