Paasspeurtocht in Doesburg

0226231_Paaseieren.jpg
.

Paasspeurtocht in Doesburg

DOESBURG – Tot en met donderdag 14 april kunnen kinderen in het centrum van Doesburg een paasspeurtocht volgen, in het autoluwe gebied. In de etalages van achttien winkeliers en ondernemers zijn versierde eieren en letters te vinden. Deze versierde eieren zijn mogelijk gemaakt door de kinderen van BSO de Pixxel. De 18 letters vormen samen een zin. Op de Instagram en Facebookpagina van Stichting Centrum Belang Doesburg, zijn dagelijks aanwijzingen te vinden. De eerste 200 inzenders van het juiste antwoord kunnen iets lekkers ophalen bij een van de winkeliers. Uit alle inzendingen worden er in de drie leeftijdscategorieën (0-5 jaar, 6-10 jaar en 11-15 jaar) een luxe paashaas verloot van Chocolaterie Alberdeco. Deze chocoladepaashazen worden uitgereikt aan de winnaars op 16 april om 16.30 bij de winkel aan de Kerkstraat 49 in Doesburg. De winnaars worden op 15 april om 12.00 uur bekendgemaakt via social media. Het inleveren van antwoorden kan tot en me 14 april, 19.00 uur. Dit kan via de socials of per mail naar centrumbelangdoesburg@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.