Op mini-excursie met Remco Daalder

0226632_Auteursfoto_Remco_DaalderFjodor_Buis_rechtenvrij.jpg
.

Op mini-excursie met Remco Daalder

VELP – Stadsbioloog Remco Daalder heeft een prachtig natuurboek gemaakt getiteld De Soortenjager. Naar aanleiding daarvan verzorgt de vogelspotter op vrijdag 22 april een wandeling door Velp, waarin hij zijn passie en bevlogenheid voor vogels laat zien. Daalder is niet alleen een succesvol vogelspotter met een onmetelijke kennis, hij is ook nog eens een goede gids. Startpunt van deze mini-excursie is boekhandel Jansen & de Feijter aan de Emmastraat 6 in Velp, de wandeling duurt van 11.00 tot 12.30 uur. Er kunnen twintig wandelaars mee. Reserveren kan via www.eenpassievoorboeken.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.