NIO Café in Rheden

NIO Café in Rheden

RHEDEN/ROZENDAAL – Vrijwilligers kunnen het NIO Café in Ons Huis in Rheden op donderdag 7 april binnenlopen tussen 16.00 en 17.30 uur. Het NIO (Netwerk Informele Ondersteuning) biedt met dit café vrijwilligers uit de gemeenten Rheden en Rozendaal de gelegenheid om elkaar te ontmoeten.
Het NIO Café is een inloop. Iedereen kan binnenlopen en op ongedwongen wijze met elkaar in gesprek gaan. De vrijwilligers zijn altijd nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen in het vrijwilligerswerk. Zij wisselen graag onderling tips en contacten uit. Inwoners die er over nadenken om zich ook in te gaan zetten als vrijwilliger zijn van harte uitgenodigd.

netwerknio@gmail.com
06 363 24 778.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.