Nieuwe shirtsponsor vrouwen 30+ vv Oeken

0224671_Terranova_sponsor_VR30.jpg
.

BRUMMEN – Het vrouwen 30+ team van vv Oeken heeft nieuwe shirts gekregen van Nazzareno en Claudia Mediati, namens Terranova vastgoed en beheer. Claudia is één van de speelsters van dit team. De gulle gevers werden met een mooi blauw-witte bos bloemen bedankt voor dit mooie initiatief door bestuurslid voetbalzaken Bob Mulder en Roy Jurriëns namens sponsorzaken. Aanvoerster Raffaela Oosting bedankte Nazzareno en Claudia namens het team.
Het vrouwen 30+ team telt inmiddels ongeveer 25 vrouwen die op woensdagavond trainen onder leiding van Chris Dix en op vrijdagavond hun 7 tegen 7 wedstrijden spelen. Een ongekend succes voor vv Oeken, dat in totaal meer dan 100 vrouwen en meisjes als spelend lid op de ledenlijst heeft staan. Ook bij de mini’s is op dit moment meer dan de helft een meisje. Op zaterdag 19 maart bestond het vrouwen- en meiden voetbal exact 50 jaar en ook voor de komende 50 jaar zit het wel goed met deze vrouwen- en meidentak. Iedereen blijft uiteraard welkom en meer informatie over meiden- en vrouwenvoetbal is verkrijgbaar via Eddy Vermaat, meiden@oeken.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.