Nieuwe overkapping voor 2Switch dankzij Ubbink en Stichting het Werk(t)

0224660_overkapping.jpg
.

DIEREN – Maandag 21 maart mochten medewerkers van 2Switch in Dieren een nieuwe overkapping op het terrein aan de Spankerenseweg in gebruik nemen. De overkapping kwam voort uit een mooie match tijdens de beursvloer van de Doesburg Rhedense uitdaging tussen de Firma Ubbink, 2Switch en Stichting het werk(t).
De Doesburg Rhedense uitdaging is de spin in het web, die stichtingen en verenigingen verbindt aan het lokale bedrijfsleven. De vraag van 2Switch was een nieuwe overkapping op het terrein. De bestaande overkapping was niet meer veilig waardoor het onverantwoordelijk was om deze nog te kunnen gebruiken. Deze is gemaakt door Stichting het Werk(t) uit Spankeren. Dit is een leerwerkplek, die zich ten doel stelt om (jong)volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leerwerkplek aan te bieden. Dit biedt hen, middels activering en ontwikkeling, een nieuw perspectief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.