Lotgenotengroep verlies partner

0225157_Mantelzorg.jpg
.

Lotgenotengroep verlies partner

RHEDEN – Onder begeleiding van twee ervaren vrijwilligers van Humanitas, afdeling Samen Sterker in Rheden en Arnhem, start in de loop van mei weer een lotgenotengroep voor mensen die een partner zijn verloren. De groepsgrootte wordt beperkt gehouden, zodat de deelnemers ruimschoots tijd en ruimte krijgen om hun ervaringen te delen met de groep. Er komen 8 bijeenkomsten van 2,5 uur per keer. Aanmelden kan via Samen Sterker Humanitas, bij Evert van den Brink, tel. 06-51752214. Een begeleider komt dan thuis voor een intake/kennismakingsgesprek. Er wordt dan gezamenlijk gekeken of de groep geschikt is. Deelname is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.