Ledenmiddagen KBO-PCOB

Ledenmiddagen KBO-PCOB

VELP/RHEDEN – De afdelingen van KBO en PCOB Rheden-Rozendaal hebben twee ledenmiddagen gepland met het thema Op weg naar Pasen. Koos en Trix Willemsen hebben een grote collectie illustraties uit middeleeuwse gebedenboeken. Aan de hand daarvan leiden zij hun toehoorders langs de Paasroute. Deze middag wordt op dinsdag 12 april gehouden in de Elleboog in Velp en op donderdag 14 april in het Dorpshuis in Rheden. De bijeenkomst duurt van 14.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis voor leden, gasten betalen 5 euro. Wie wil worden opgehaald, kan contact opnemen met Gerry Kisjes, tel. 026-3645967.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.