Jaarvergadering Klarenbeeks Belang

Jaarvergadering Klarenbeeks Belang

KLARENBEEK – Op woensdagavond 20 april houdt Klarenbeeks Belang haar jaarvergadering in het Multicultrureel Centrum aan de Bosweg. In een uurtje presenteert dorpsraad wat ze in het afgelopen jaar hebben gedaan. Ook zal de vrijwilliger van het jaar bekendgemaakt worden.
Klarenbeeks Belang hecht veel waarde aan een actieve en fijne gemeenschap. Daarom staat het tweede deel van de bijeenkomst in het teken van het welkom heten van nieuwe inwoners. Interessante sprekers komen kort aan het woord. Informatief en interessant voor de nieuwe inwoners, maar ook leuk voor de doorgewinterde Klarenbekers.
Na de presentaties is er een marktje met diverse actieve verenigingen uit het dorp en is er ruim tijd elkaar te leren kennen onder het genot van een drankje. Het belooft een leuke en gezellige avond te worden voor iedere Klarenbeker, die om 19.30 uur begint.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.